Verhuur

JBK Containers

Ook voor het huren van een container kunt u bij ons terecht. Dit is ideaal wanneer u de container maar voor korte tijd nodig heeft. Zo heeft u er geen omkijken naar. Wij regelen alles vanaf het eerste contact totdat we de container weer ophalen.

Klik op de knoppen hieronder om meer te weten te komen over ons aanbod. 

8ft

De 8FT container is de kleinste container die u kunt huren bij JBK Containers. Ideaal wanneer u niet zoveel ruimte heeft!

€14

per week

10ft

De 10FT container is ideaal voor de verhuur in woonwijken, deze neemt nauwelijks meer ruimte in dan een auto. De container kan hierdoor vaak al worden geplaatst op een parkeervak. Desalniettemin biedt de 10FT een opslagruimte van 15m3, wat toch al snel genoeg is voor uw inboedel. Daarnaast is deze goed afsluitbaar, zodat uw spullen veilig zijn opgeborgen. We verhuren een container altijd inclusief slot.

€15

per week

20ft

De 20FT container biedt dubbel zoveel ruimte als een 10FT container, waardoor het ook een zeer gangbaar model is. Dit type container wordt vaak gebruikt bij een verbouwing van een schuur of huis.

€17,50

per week

40ft

De 40FT container is een container met maar liefst 67,8m3 opslagruimte. Een ideale container voor het opslaan van voorraden of partijen.

€25

per week

40ft highcube

Naast de normale 40FT container beschikken we ook over highcube containers. Deze container is 30cm hoger, waardoor hij 8,5m3 meer opslagruimte biedt. De 40FT HIghcube container is vooral geschikt voor de zakelijke klant.

€30

per week