Containerverhuizing

JBk Containers

JBK Containers is ontstaan door de gedeelde passie van vader John en zoon Bas voor transport en handel. John zat voor de oprichting van JBK Containers al zo’n vijftien jaar in de containerhandel via marktplaats. In combinatie met zijn beroep als vrachtwagenchauffeur kan hij gemakkelijk containers kopen en verkopen door heel Nederland. Toen Bas steeds meer en meer bij deze handel betrokken raakte, hebben ze in februari 2021 een VOF opgericht: JBK Containers.

John is de doener in het bedrijf. Door zijn jarenlange ervaring weet hij hoe hij maatwerk kan leveren en u als klant het beste kan helpen.

Bas is de denker in het bedrijf. Door zijn opleiding Logistics Engineering weet hij alles van procesverbetering en een slimme organisatie. Ook houdt hij de sociale media pagina’s bij en is hij, net als zijn vader, graag onderweg met de vrachtwagen.

Wij hechten waarde aan persoonlijk contact. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft, zodat we u verder kunnen helpen.

Hoe gaan wij te werk bij een containerverhuizing?

  1. Wij plaatsen een lege zeecontainer bij u oude huis. Het type container is afhankelijk van het volume dat u nodig heeft.
  2. In de afgesproken periode pakt u in alle rust de container in met uw eigendommen. Na het inpakken verzegeld u de container met meegeleverd zegel. De periode kan 1 week zijn, 1 maand of zelfs 2 maanden, afhankelijk van hoelang u denk de container nodig te hebben.
  3. Wij halen de container op en transporteren deze naar uw nieuwe locatie. Dit kan binnen Nederland zijn, binnen Europa of zelfs over de hele wereld.
  4. De container wordt op uw nieuwe locatie geplaatst voor een afgesproken periode. Dit is weer afhankelijk van hoe lang u denkt nodig te hebben.
  5. Als de container leeg gemeld is, halen wij deze weer op. U kunt gaan genieten van uw nieuwe locatie.

Wat zijn de voordelen van het verhuizen met containers van JBK?

  • U houdt zelf de controle over uw eigendommen, u pakt namelijk alles zelf in.
  • Goedkoper dan een verhuisbedrijf.
  • Minder stress. U bepaalt zelf de tijd die u nodig heeft voor het inpakken en uitpakken.
  • Minder kans op schade. Eenmaal in de container, staan uw spullen veilig.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Dat kan laagdrempelig via de whatsapp-knop, rechtsonder in uw scherm.

U kunt ook een container huren!

Klant ervaringen:

5 maanden geleden
“Dankzij de containerverhuizing van JBK Containers konden wij 2 waterdichte 20vt containers exact op tijd aan huis geleverd krijgen. Daarna regelde JBK via een scherpe offerte een meer dan goede chauffeur, die nadat hij de containers ook weer op tijd ophaalde op ons oude adres, de containers naar ons nieuwe huis in Frankrijk vervoerde. Vervolgens zijn ze daar met een kraan gelost door de chauffeur zelf gelost. Deze beste man heeft zijn klus echt super uitgevoerd, dikke pluim voor JBK en de chauffeur!”

– Wynand
Huizen