Transport

JBK Containers

JBK Containers heeft het transport in eigen beheer. Hierdoor vervoeren wij gemakkelijk en snel van en naar bestemmingen in binnen- en buitenland. Heeft u geen middelen om de container te lossen? Geen probleem! Wij zorgen voor een kraanauto die de container op de gewenste locatie plaatst. Ook voor lastig bereikbare plekken hebben we altijd wel een oplossing. Wij denken graag met uw mee.

Plaatsen op locatie

Niet alleen het transport verzorgen wij zelf, ook het plaatsen van de containers bij u op de gewenste locatie is voor ons geen probleem. Wij doen dit met onze zogenoemde vrachtauto met autolaadkraan.

Benieuwd of wij een container ook op uw gewenste locatie kunnen plaatsen? Vraag dan naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee. 

Verhuizingen

Inmiddels heeft JBK Containers al voor verschillende klanten verhuizingen naar het buitenland mogen verzorgen. Van Duitsland tot aan Portugal, overal waar een vrachtauto kan komen kunnen wij u container met inboedel plaatsen. Niet alleen particulieren klanten, ook zakelijke klanten kunnen wij helpen met verhuizingen.

Hoe gaan wij te werk?

1. Wij plaatsen de lege container(s) bij u op locatie.

2. U laadt uw inboedel in de container.

3. Zodra de container geladen is, halen wij deze op en bezorgen de container op uw nieuwe adres.

Op deze manier kunt u uw inboedel op uw eigen tempo inladen en uitladen. Daarnaast heeft u op uw nieuwe adres meteen uw eigen opslagruimte.